Over mij

Graag stel ik mij aan jou voor.

Nicole Jacobs

Mijn naam is Nicole Jacobs. Ik heb vele jaren op een sportcentrum gewerkt waar ik veel klanten begeleidde die wilden afvallen en gezonder wilden leven. Dit deed ik zowel individueel als in groepsverband. En wat mij opviel was dat heel veel mensen wel weten wat er beter en anders kan in hun dagelijkse leven qua voeding, bewegen, stress en gezondheid. Maar dat het heel erg lastig is om hier ook structureel verbetering in aan te brengen. Want alleen kennis vergroten en adviezen geven helpt niet, Hoe kun je je gedrag daadwerkelijk veranderen en dit ook blijven volhouden?

MIJN VERHAAL

LEEFSTIJLCOACH


Dit was voor mij de reden om met de Post-HBO opleiding tot leefstijlcoach te starten. Tijdens deze opleiding heb ik niet alleen mijn kennis over voeding en bewegen vergroot maar ook geleerd hoe ik mensen nu wel naar duurzame gedragsverandering kan coachen. In februari 2022 heb ik deze opleiding met succes afgerond en ben ik gestart met individuele leefstijlcoaching bij Positief Vooruit Leefstijlcoaching.

POSITIEF


Met Positief Vooruit Leefstijlcoaching wil ik enthousiasme, positiviteit en vooruitgang/ontwikkeling uitstralen. Ik geloof in het nemen van kleine stapjes die motiverend werken, het zelfvertrouwen vergroten en voor vooruitgang zorgen.

Naast mijn werk heb ik tijd en ruimte voor mijn gezin en mijn hobbies. Samen met mijn man en zoon woon ik met veel plezier in Wageningen. Hier ben ik helemaal gesetteld en ingeburgerd. Ik werk graag in de tuin en vind het heerlijk om een paar keer in de week te tennissen. Ook zit ik in het bestuur van de Alliance Française Ede Wageningen en organiseer de culturele activiteiten voor de cursisten. Ooit heb ik de lerarenopleiding Frans gedaan en het blijft leuk om deze taal te spreken, hetzij in Wageningen of lekker op vakantie in Frankrijk.

Over Nicole Jacobs

Ik ben lid van de Beroepsvereninging Leefstijlcoaches Nederland.

BLCN